Oversint!

Ter ere van het Overschiese Sinterklaasfestijn heeft Ad Oskam kleurplaten gemaakt, waarmee we een heuse kleurwedstrijd gaan houden! Naast de kleurplaten van Ad kun je er ook voor kiezen om zelf een tekening te maken en in te leveren. Het moet natuurlijk wel over Sinterklaas gaan.

 

Hoe kun je meedoen?
De kleurplaten kun je onder dit bericht aanklikken en downloaden, ze worden uitgedeeld tijdens de intocht in Overschie en je kunt ze ook ophalen bij Ad Oskam aan de Overschiese Dorpsstraat 84. Dit is ook de plek waar je ze weer in kunt leveren, en wel vóór 2 december.

 

Je kan een prijs winnen!
Alle tekeningen zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury. De leden van de jury zijn: Maranke Rinck en Martijn van der Linden van de Kinderboekenslagerij, cartoonist Ad Oskam en beeldend kunstenares Barbara Bovenberg.
Op 3 december zal de uitslag op deze website alvast bekend gemaakt worden!
De prijsuitreiking is op 4 december om 14:00 uur, alweer op hetzelfde adres: Overschiesse Dorpsstraat 84. Zorg dat je erbij bent, want er is een hele mooie glimmende wedstrijdbeker voor de winnaar! Voor alle bijna-winnaars zijn er ook hele mooie prijzen te verdienen.

Klik op de kleurplaat van je keus!

………….Kies je kleurplaat 1….

 

 

 

 

 

….of kleurplaat 2 …. ………… of kleurplaat 3?

 

Comments are closed.